Regatta 2022 – få gode oplevelser og penge i kassen!

20. december 2021Er du en del af en forening, som godt kunne bruge et økonomisk løft til jeres foreningsaktiviteter, og samtidig blive en del af et fællesskab, der sammen er med til at løfte kulturen i Silkeborg?... Så vil Regatta Silkeborg meget gerne have din hjælp. Og som tak herfor honorer de foreningen med 50 kr. i timen for hver frivillig, der har lyst til at deltage.


Om I driver en idrætsforening, en velgørenhedsorganisation, en elevforening eller en festforening er ikke så afgørende. Det afgørende er, at I har lyst til at indgå i et fællesskab og være med til at skabe en god stemning, mens I langer varer over disken med et smil og godt humør.


Regatta Silkeborg har brug for frivillige over 18 år til at bemande barer i perioden d. 17.-20. august 2022 på deres mange scener, torve og i telte.


Som forening kan man vælge at byde ind på en enkelt bar eller et større område på et specifikt tidspunkt gennem et vagtplanlægningssystem, hvis jeres medlemmer har et ønske om at stå sammen.Informationsmøde

Er man nysgerrig efter at høre mere, så afholdes der informationsmøde på Kedelhuset tirsdag d. 18. januar 2022 kl. 17.00 – 18.30.


I bedste Regattastil vil der både være en forfriskning og et musikalsk indslag.


Kontakt

Har du spørgsmål eller er forhindret i at deltage i informationsmødet?
Så kontakt endelig frivilligchef, Martin Damgaard, på martin@regattasilkeborg.dk.


Tilmelding til informationsmødet sker ligeledes ved at skrive til Martin Damgaard på martin@regattasilkeborg.dk.